I. kolo AKB Trstená október 2010

Po dlhej ceste sme dorazili do Ústia nad priehradou pri Trstenej. Deti načerpali energiu spánkom a výdatnými raňajkami. O 9.45 sme sa zaregistrovali na súťaž v kata a v kumite. Miško Ulrich so strachom, ale predsa prijal výzvu aj na svoje prvé súťaženie v kumite. Cca o 10.30 začala súťaž. Deti sa rozcvičili a nastúpili do svojich kategórií. Viktor Veselý a Matúš Pieš bojovali o umiestnenie v skupine mladší žiaci. Matúš si vybojoval tretie miesto. Viktorovi utieklo umiestnenie o vlások. Miško Ulrich súťažil v početnej kategórií chlapcov do 9 rokov. Poobede okolo 13.30 začalo súťaženie o víťazstvo v kumite. Miško, ako prvý z našej výpravy sa pustil do boja. V kategórií do ktorej patrí, bol žiaľ sám a tak ho priradili k ťažším spolubojovníkom. Zápas začal s nasadením, tréma však urobila svoje. A Miško so cťou prehral. Odišiel s dobrým pocitom, chýbalo mu len správne smerovať úder. V dueli bol rýchlejší a razantnejší. Potom nastúpili Viktor a Matúš. Viktor bojoval v kategórií ml. žiaci do 45 kg a vybojoval bronz. Matúšovi v kategórii+45 kg o jeden bod ušlo víťazstvo a tak skončil tiež na bronzovej pozícií.

Náš klub poslal s výpravou rozhodkyňu Katku Palgutovú . Bola to jéj úspešná premiéra, o čom svedčil veľký záujem o jej rozhodovanie na tatami.

No a nakoniec to najdôležitejšie. Všetci chlapci, ako aj Katka a kouč Róbert Prôčka zacvičili pre našu Annamáriu, ktorá sa v ten deň v Trstenej vydávala. Boli super.

Všetkým zúčastneným blahoželáme a prajeme veľa úspechov v budúcnosti. Majke želáme všetko najlepšie v jej spoločnej ceste životom s MANŽELOM Petrom. Blahoželáme!!!!!!